Nieuwtjes

Kleiduivenschieten

Kleiduiven schieten 20 mei 2017 in Rietmolen

Op deze prachtige zonnige zaterdag waren we met z’n allen afgereisd naar Rietmolen, lang leve de navigatie  We werden verwelkomd door Harriët en een kop koffie. Vervolgens gingen we in groepjes met een begeleider naar de schietbaan. Het schieten was dus met een echte luchtbuks op kleiduiven, een soort kleine frisbees die de lucht in werden gejaagd. Onnodig te vermelden dat dit nog niet zo gemakkelijk was. We kregen 5 series van 5 schoten op verschillende banen, dus de uitdaging was elke keer weer anders. Elk schot werd op een lijst genoteerd en aan het eind werden de rake schoten opgeteld. Toen was het tijd voor een paar drankjes en konden we de kunst afkijken bij de echte jagers. Het was nl landelijke jagersdag met ook een echt jachthoornconcert. Het was een leuke niet al te lange activiteit en uitstekend georganiseerd door Harriët Groen.

Fietstocht door het Twentse Land

Nog niet aangemeld voor de fietstocht. Het kan nu nog. Kijk bij de activiteiten voor het programma van 28 mei aanstaande.

disco

WEL NAAR DE DISCO MAAR NOG NIET AANGEMELD?
AANMELDEN IS NOG STEEDS MOGELIJK TOT 06-04-2017!
AL MEER DAN 150 MENSEN GINGEN U VOOR
HET BELOOFT ERG GEZELLIG TE WORDEN EN ER KOMT EEN HEUSE DRAG QUEEN!
DAT WIL JE TOCH NIET MISSEN

MENSEN DIE ZICH AL WEL HEBBEN OPGEGEVEN EN HEBBEN BETAALD
KUNNEN HUN KAARTEN OPHALEN OP:
DINSDAG 04-04 VAN 10.00 TOT 12.00 UUR IN DE KANTINE VAN HET STADSKANTOOR
WOENSDAG 05-04 VAN 12.00 TOT 14.00 UUR KAMER 242 STADHUIS EN ALS LAATSTE MOGELIJKHEID OP
VRIJDAG 07-04 VAN 12.00 TOT 14.00 UUR KAMER 242 STADHUIS

Nieuwe bestuursleden

WIJ ZOEKEN NIEUWE BESTUURSLEDEN

De Personeelsvereniging is onder haar leden op zoek naar twee enthousiaste bestuursleden die het leuk vinden om een aantal nieuwe activiteiten te organiseren.
Heb je goede ideeën hierover en vind je het leuk om je steentje hieraan bij te dragen laat het dan weten aan Roy de Boer of Cor Tuinbeek.
Wij zullen jullie dan zo snel als mogelijk benaderen om e.e.a. met elkaar te bespreken.

Het bestuur bestaat nu uit 14 personen waarvan er 5 fungeren als Dagelijks Bestuur, wij vergaderen 1x in de maand op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur.

Roy de Boer is bereikbaar op telefoonnummer 4815265 en Cor Tuinbeek op telefoonnummer 06-14928680. Wil je per mail reageren? Dat kan. Wil je je mailtje dan versturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groet,

Roy de Boer I Voorzitter Personeelsvereniging Gemeente Enschede

Tennis

Wij zijn nog steeds op zoek naar enkele enthousiaste deelnemers voor het tennistoernooi op 24 februari a.s.

Pagina 1 van 2